Industriële verfspuiter

Beterdanrembrandt

Behangen

Tijd om je interieur van een update te voorzien? Bij Beter dan Rembrandt zijn we je graag van dienst met het behangen van je woning, winkel of kantoor. Renovlies, glasvezelbehang of toch schilder- en spuitwerk? We denken ook graag met je mee!

Offerte aanvragen
×

Op alle ondergronden  Op alle ondergronden

Tot 3x zo snel  Tot 3x sneller

Het hele jaar door  Het hele jaar door

Offerte schilderwerk aanvragen

Behangen door een specialist

Strak & professioneel resultaat

Wanneer je muren er oud en verweerd uitzien, en bijvoorbeeld last hebben van scheurtjes en afbrokkelingen, dan is laten behangen een goed idee. Laat dit door een specialist doen om voor het meest strakke en professionele resultaat te gaan. Bij Beter dan Rembrandt bieden we een scala aan mogelijkheden, voor een mooie metamorfose van de muren.

Vraag offerte aan

Plafond sauzen zonder strepen

Van A tot Z geregeld

Behang aanbrengen? Beter dan Rembrandt!

Als specialist in behang en schilderwerk verzorgen we het proces van A tot Z. Dat begint met het voorbereiden van de muren, het netjes behangen, en het afwerken van de wanden. Zo spuiten we het behang na aanbrengen in de gewenste RAL-kleur. Het behang laat – indien er gekozen is voor behang met structuur – een mooi reliëf zien. Een unieke creatie.

Vraag offerte aan

De voordelen van verfspuiten

De voordelen van verfspuiten

Het perfecte eindresultaat: strak, dekkend en duurzaam. Dat is wat je van verfspuiten mag verwachten. Zonder dat je daar extra voor betaalt, want de prijs is vergelijkbaar met een traditionele schilderbeurt. Met verfspuiten ga je voor een egale look.

Beter, netter en langduriger resultaat
Mogelijk op alle soorten ondergronden
Tot 3 keer sneller dan rollers en kwasten
Dezelfde prijs als traditionele schilderbeurt

Industriële verfspuiter

Industriële verfspuiter Beter dan Rembrandt
Industriële verfspuiterij
Specialist in verfspuiten - Beter dan Rembrandt

Spuitwerk

Specialist in verfspuiten

Beter dan Rembrandt is dé specialist op het gebied van verfspuiten. Voor thuis, en zeker ook voor winkels en bedrijfspanden. Van wanden en plafonds tot trappen en vloeren. Waarom spuiten? Omdat spuiten tot wel drie keer sneller is dan schilderen of rollen, met een perfect eindresultaat.

Neem contact op