Gevel spuiten - Beter dan Rembrandt

Beter dan Rembrandt

Gevel spuiten

Is de gevel van je pand toe aan een nieuw jasje? Dan kun je terecht bij Beter dan Rembrandt. We brengen een goede coating aan, die er niet alleen mooi uitziet, en tevens bescherming biedt. Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
×

Op alle ondergronden  Op alle ondergronden

Tot 3x zo snel  Tot 3x sneller

Het hele jaar door  Het hele jaar door

Herstel van slijtage en erosie

Weer als nieuw

Herstel van slijtage en erosie

Op termijn zijn gevels de dupe van weersomstandigheden, die bijvoorbeeld zorgen voor slijtage en erosie. De huidige coating kan (deels) verdwijnen en dat ziet er niet fraai uit. Met gevel spuiten ziet de gevel er weer als nieuw uit, waardoor het pand een flink betere uitstraling krijgt. Bovendien is het een snelle, duurzame en kostenbesparende techniek.

Vraag offerte aan

Gevel spuiten

Beschermende coating

Gevel spuiten door Beter dan Rembrandt

Graag gaan we met je in gesprek over hoe we je gevel gaan opknappen. We zorgen voor grondige reiniging, zodat het gevel spuitwerk optimaal hecht. Eventuele schade aan de gevel kunnen we ook direct repareren. Daarna is het tijd voor het aanbrengen van de coating. Deze dient tevens als beschermlaag, zodat je gevel er voorlopig weer tegenaan kan.

Vraag offerte aan

Gevel spuit specialist

Kleine en grote gevels

Gevel spuit specialist

Als gevel spuit specialist weten we bij Beter dan Rembrandt hoe we je gevel weer kunnen laten stralen als nieuw. We adviseren je over kleurgebruik en zorgen direct voor de juiste afwerking. Bijkomend voordeel is dat gevel spuiten een snelle techniek is, zeker voor grote oppervlaktes. Daarnaast zorgt het voor een egaal en goed hechtend resultaat.

Vraag offerte aan

Gevel laten spuiten door vaklui

De gewenste look

Gevel laten spuiten door vaklui

Overweeg je om je gevel in een nieuw jasje te steken? Bij Beter dan Rembrandt denken we graag met je mee en plannen we het onderhoud in wanneer jou dat uitkomt. Vaak wordt de klus al binnen een dag geklaard. Nu alleen nog je favoriete kleur kiezen en dan kunnen we aan de slag. Neem contact met ons op voor gevel spuiten.

Vraag offerte aan

De voordelen van verfspuiten

De voordelen van verfspuiten

Het perfecte eindresultaat: strak, dekkend en duurzaam. Dat is wat je van verfspuiten mag verwachten. Zonder dat je daar extra voor betaalt, want de prijs is vergelijkbaar met een traditionele schilderbeurt. Met verfspuiten ga je voor een egale look.

Beter, netter en langduriger resultaat
Mogelijk op alle soorten ondergronden
Tot 3 keer sneller dan rollers en kwasten
Dezelfde prijs als traditionele schilderbeurt

Industriële verfspuiter

Industriële verfspuiter Beter dan Rembrandt
Industriële verfspuiterij
Specialist in verfspuiten - Beter dan Rembrandt

Spuitwerk

Specialist in verfspuiten

Beter dan Rembrandt is dé specialist op het gebied van verfspuiten. Voor thuis, en zeker ook voor winkels en bedrijfspanden. Van wanden en plafonds tot trappen en vloeren. Waarom spuiten? Omdat spuiten tot wel drie keer sneller is dan schilderen of rollen, met een perfect eindresultaat.

Neem contact op