Wanden spuiten Beter dan Rembrandt

Beter dan Rembrandt

Wanden spuiten

Tijd voor een ander kleurtje op de muur? Laat je wanden spuiten door Beter dan Rembrandt. Wij gaan voor het meest egale resultaat in de gewenste kleur. Grote of kleine ruimtes? Particulieren of bedrijven? Neem contact met ons op voor muren spuiten.

Offerte aanvragen
×

Op alle ondergronden  Op alle ondergronden

Tot 3x zo snel  Tot 3x sneller

Het hele jaar door  Het hele jaar door

Voordelen kozijnen spuiten

Snel een mooi resultaat

Voordelen wand spuiten

Zelf aan de slag gaan met rollers en kwasten neemt vaak veel tijd in beslag. Bovendien zie je al snel strepen en andere oneffenheden. Door het laten spuiten van wanden los je dat probleem direct op. Het geeft een gelijkmatig resultaat en is vaak dezelfde dag nog klaar. Bovendien is de prijs vergelijkbaar met een traditionele schilderbeurt.

Vraag offerte aan

Wanden spuiten door Beter dan Rembrandt!

Bedrijfsruimtes en thuis

Wanden spuiten? Beter dan Rembrandt!

We werken veel voor bedrijven. Zo verzorgen we het spuitwerk in winkels en kantoren. Dat doen we in tempo, zodat het werk weer snel door kan gaan. Ook voor thuis zijn we graag je partner op het gebied van wanden spuiten. Uiteraard zorgen we voor de juiste voorbereiding en afwerking. Zo hoef je zelf nergens meer naar om te kijken.

Vraag offerte aan

Laat je muren spuiten

We denken met je mee

Laat je muren spuiten

Door jarenlange ervaring weten we bij Beter dan Rembrandt je muren om te toveren tot een mooi schilderij dat aansluit bij de rest van je interieur. Je kiest uit alle RAL-kleuren en kunt bijvoorbeeld ook afwisselen qua tinten. Indien gewenst denken we met je mee. Bovendien kunnen we allerlei soorten wanden spuiten, van pleister- en stucwerk tot hout en meer!

Vraag offerte aan

Wanden laten spuiten!

Makkelijker kan het niet

Wanden laten spuiten!

Zeg nu zelf, als je moet kiezen tussen razendsnel en egaal resultaat of zelf uren in de weer moeten met roller of kwast, dan is de keuze toch snel gemaakt? Zeker als dat qua budget ook nog interessant is. Met scherpe prijzen voor wanden spuiten zit je goed bij Beter dan Rembrandt. Neem contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte.

Vraag offerte aan

De voordelen van verfspuiten

De voordelen van verfspuiten

Het perfecte eindresultaat: strak, dekkend en duurzaam. Dat is wat je van verfspuiten mag verwachten. Zonder dat je daar extra voor betaalt, want de prijs is vergelijkbaar met een traditionele schilderbeurt. Met verfspuiten ga je voor een egale look.

Beter, netter en langduriger resultaat
Mogelijk op alle soorten ondergronden
Tot 3 keer sneller dan rollers en kwasten
Dezelfde prijs als traditionele schilderbeurt

Industriële verfspuiter

Industriële verfspuiter Beter dan Rembrandt
Industriële verfspuiterij
Specialist in verfspuiten - Beter dan Rembrandt

Spuitwerk

Specialist in verfspuiten

Beter dan Rembrandt is dé specialist op het gebied van verfspuiten. Voor thuis, en zeker ook voor winkels en bedrijfspanden. Van wanden en plafonds tot trappen en vloeren. Waarom spuiten? Omdat spuiten tot wel drie keer sneller is dan schilderen of rollen, met een perfect eindresultaat.

Neem contact op