Verfspuiten - Beter dan Rembrandt

Beter dan Rembrandt

Verfspuiten

Wil je laten verfspuiten in je woning of bedrijfspand? Dan ben je bij Beter dan Rembrandt aan het juiste adres. Middels een effectieve aanpak en het gebruik van kwalitatieve verf gaan we voor een egaal resultaat. Neem contact met ons op voor verfspuiten.

Offerte aanvragen
×

Op alle ondergronden  Op alle ondergronden

Tot 3x zo snel  Tot 3x zo snel

Het hele jaar door  Het hele jaar door

Voor oppervlaktes in elk formaat

Muren, plafonds & meer!

Voor oppervlaktes in elk formaat

Verfspuiten is een efficiënte techniek waarmee op een snelle manier zowel kleine als grote oppervlaktes geverfd worden. Het voordeel van spuiten, wat gebeurt onder hoge druk, is dat het resultaat super egaal is, en ook nog eens langdurig aanhoudt. Bij ons kun je terecht voor het verfspuiten van tal van ondergronden, zoals muren, plafonds, trappen en vloeren.

Vraag offerte aan

Verfspuiten door Beter dan Rembrandt

Egaal & langdurig resultaat

Verfspuiten door Beter dan Rembrandt

Bij Beter dan Rembrandt weten we door jarenlange ervaring altijd de beste aanpak op het gebied van verfspuiten te hanteren. Je krijgt eerst een overzichtelijke offerte. Bij akkoord gaan we aan de slag met afplakken en het goed reinigen van de ondergrond. Een goede voorbereiding, zodat we met het spuiten van verf een langdurig resultaat bereiken.

Vraag offerte aan

Specialist in verfspuiten

Particulier & zakelijk

Specialist in verfspuiten

Met verfspuiten kies je uit alle kleuren van de regenboog voor je wanden, plafonds, vloeren en trappen. Het is namelijk mogelijk op alle ondergronden. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Een huis voorzien van een fris jasje, je winkel of bedrijfspand een kersverse look geven? We denken graag met je mee om tot het mooiste resultaat te komen.

Vraag offerte aan

Verf laten spuiten

Het perfecte eindresultaat

Verf laten spuiten!

Geen zin om uren bezig te zijn met rollers en kwasten? Snel genieten van een professioneel resultaat? Verfspuiten is tot 3 keer sneller dan een traditionele schilderbeurt, en zorgt voor de meest egale dekking. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen en wil je een offerte ontvangen? Neem contact op met Beter dan Rembrandt voor verfspuiten!

Vraag offerte aan

De voordelen van verfspuiten

De voordelen van verfspuiten

Het perfecte eindresultaat: strak, dekkend en duurzaam. Dat is wat je van verfspuiten mag verwachten. Zonder dat je daar extra voor betaalt, want de prijs is vergelijkbaar met een traditionele schilderbeurt. Met verfspuiten ga je voor een egale look.

Beter, netter en langduriger resultaat
Mogelijk op alle soorten ondergronden
Tot 3 keer sneller dan rollers en kwasten
Dezelfde prijs als traditionele schilderbeurt

Industriële verfspuiter

Industriële verfspuiter Beter dan Rembrandt
Industriële verfspuiterij
Specialist in verfspuiten - Beter dan Rembrandt

Spuitwerk

Specialist in verfspuiten

Beter dan Rembrandt is dé specialist op het gebied van verfspuiten. Voor thuis, en zeker ook voor winkels en bedrijfspanden. Van wanden en plafonds tot trappen en vloeren. Waarom spuiten? Omdat spuiten tot wel drie keer sneller is dan schilderen of rollen, met een perfect eindresultaat.

Neem contact op