Dakpannen spuiten Beter dan Rembrandt

Beter dan Rembrandt

Dakpannen spuiten

Zien de dakpannen van je huis, winkel of bedrijfspand er verweerd uit? Dan is het een goed idee om ze te laten spuiten! Kies voor een frisse en nieuwe uitstraling. Bij Beter dan Rembrandt zijn we gespecialiseerd in dakpannen spuiten. Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen
×

Op alle ondergronden  Op alle ondergronden

Tot 3x zo snel  Tot 3x sneller

Het hele jaar door  Het hele jaar door

Een frisse uitstraling dakpannen spuiten

Zeg nee tegen verwering

Een frisse uitstraling

Er zijn verschillende redenen te bedenken om je dakpannen te laten spuiten. Mogelijk zien ze er vies en verweerd uit, wat de uitstraling van je huis of pand niet ten goede komt. Het kan ook zo zijn dat je simpelweg toe bent aan een ander kleurtje. Je dakpannen in een andere kleur spuiten is dan de oplossing. Het is allemaal mogelij

Vraag offerte aan

Professioneel resultaat dakpannen spuiten

Professioneel resultaat

Dakpannen spuiten door Beter dan Rembrandt

Door jarenlange ervaring weten we bij Beter dan Rembrandt hoe we je dakpannen om kunnen toveren tot een kersverse look. Zo lijken je dakpannen als nieuw. Het is daarbij ook stukken voordeliger om ze te laten spuiten in plaats van nieuwe dakpannen te leggen. Dat maakt dakpannen spuiten een interessante techniek met grootst resultaat.

Vraag offerte aan

Specialist in dakpannen spuiten Beter dan Rembrandt

Particulier & zakelijk

Specialist in dakpannen spuiten

Wil je je dakpannen spuiten met verf? Laat het over aan een professional en kies voor razendsnelle service. We helpen je graag met het opknappen van je huis, winkel of bedrijfspand. De aangebrachte coating zorgt tevens voor extra bescherming, waardoor je dak minder vocht en lucht doorlaat. Ook krijg je minder last van mos op het dak.

Vraag offerte aan

Dakpannen laten spuiten

Gebouw stijgt in waarde

Dakpannen laten spuiten

Wist je dat je huis of pand zelfs meer waard kan worden door het laten spuiten van je dakpannen? Vaak geldt dat de levensduur met circa 10 jaar verlengd wordt door een frisse en werende verflaag. Daar geniet je zelf natuurlijk ook van! Meer weten over de mogelijkheden van dakpannen spuiten, of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

Vraag offerte aan

De voordelen van verfspuiten

De voordelen van verfspuiten

Het perfecte eindresultaat: strak, dekkend en duurzaam. Dat is wat je van verfspuiten mag verwachten. Zonder dat je daar extra voor betaalt, want de prijs is vergelijkbaar met een traditionele schilderbeurt. Met verfspuiten ga je voor een egale look.

Beter, netter en langduriger resultaat
Mogelijk op alle soorten ondergronden
Tot 3 keer sneller dan rollers en kwasten
Dezelfde prijs als traditionele schilderbeurt

Industriële verfspuiter

Industriële verfspuiter Beter dan Rembrandt
Industriële verfspuiterij
Specialist in verfspuiten - Beter dan Rembrandt

Spuitwerk

Specialist in verfspuiten

Beter dan Rembrandt is dé specialist op het gebied van verfspuiten. Voor thuis, en zeker ook voor winkels en bedrijfspanden. Van wanden en plafonds tot trappen en vloeren. Waarom spuiten? Omdat spuiten tot wel drie keer sneller is dan schilderen of rollen, met een perfect eindresultaat.

Neem contact op