Kozijnen spuiten - Beter dan Rembrandt

Beter dan Rembrandt

Kozijnen spuiten

Kunnen je kozijnen wel een likje verf gebruiken? Kozijnen spuiten is dé oplossing! Het is tijdsefficiënt en zorgt voor egaal en langdurig resultaat. Kies voor de professionele diensten van Beter dan Rembrandt. Wij zijn er voor particulieren en bedrijven.

Offerte aanvragen
×

Op alle ondergronden  Op alle ondergronden

Tot 3x zo snel  Tot 3x sneller

Het hele jaar door  Het hele jaar door

Voordelen kozijnen spuiten

Voorkom frustratie

Voordelen kozijnen spuiten

Wie ooit wel eens zelf kozijnen heeft geschilderd die kan zich vast nog herinneren dat het niet de makkelijkste klus is. Je moet nauwkeurig schuren en ook nog eens precies afplakken. Heeft het jou ook zoveel frustratie opgeleverd, omdat het niet altijd lukte om de verf netjes aan te brengen? Voorkom deze problemen en laat kozijnen spuiten door een professional.

Vraag offerte aan

Kozijnen spuiten door Beter dan Rembrandt

RAL-kleuren keuze

Kozijnen spuiten door Beter dan Rembrandt

Bij Beter dan Rembrandt ontzorgen we je van begin tot eind. We zorgen voor de juiste voorbereiding, want dat is bij kozijnen spuiten het halve werk. Het resultaat houdt lang aan en is super egaal. En dat spuiten is ook nog eens een tijdbesparende techniek. Je kiest bij ons uit oneindig veel RAL-kleuren, van diverse tinten antraciet tot RAL 9010 zuiver wit.

Vraag offerte aan

Kunststof kozijnen spuiten

Alle materiaalsoorten

Kunststof kozijnen spuiten

Als specialist in kozijnen spuiten maakt het voor ons niet uit wat het materiaal van je kozijnen is. Hardhout of toch kunststof? We zorgen voor de juiste verf die hecht én blijft hechten, ook op termijn. En dat is wel zo prettig, want zo kies je voor langdurig resultaat, zodat je bespaart op kosten en tijd. Je interieur ziet er weer op en top uit.

Vraag offerte aan

Kozijnen laten spuiten!

Bedrijven & particulieren

Kozijnen laten spuiten!

Tijd om je huis een opknapbeurt te geven? Of je winkel, kantoor of bedrijfspand te voorzien van stralende kozijnen? Een likje verf doet wonderen! We denken graag met je mee over de kleur die bij je interieur past en zorgen voor professioneel resultaat. Spreekt dit je aan? Neem contact op met Beter dan Rembrandt en ga voor prachtige omlijsting van je ramen!

Vraag offerte aan

De voordelen van verfspuiten

De voordelen van verfspuiten

Het perfecte eindresultaat: strak, dekkend en duurzaam. Dat is wat je van verfspuiten mag verwachten. Zonder dat je daar extra voor betaalt, want de prijs is vergelijkbaar met een traditionele schilderbeurt. Met verfspuiten ga je voor een egale look.

Beter, netter en langduriger resultaat
Mogelijk op alle soorten ondergronden
Tot 3 keer sneller dan rollers en kwasten
Dezelfde prijs als traditionele schilderbeurt

Industriële verfspuiter

Industriële verfspuiter Beter dan Rembrandt
Industriële verfspuiterij
Specialist in verfspuiten - Beter dan Rembrandt

Spuitwerk

Specialist in verfspuiten

Beter dan Rembrandt is dé specialist op het gebied van verfspuiten. Voor thuis, en zeker ook voor winkels en bedrijfspanden. Van wanden en plafonds tot trappen en vloeren. Waarom spuiten? Omdat spuiten tot wel drie keer sneller is dan schilderen of rollen, met een perfect eindresultaat.

Neem contact op