Renovlies behang - Beter dan Rembrandt

Beter dan Rembrandt

Renovliesbehang

Renovlies behang aanbrengen is een goede manier om oude muren in een nieuw jasje te steken. Het is duurzaam en verkrijgbaar in tal van structuren. Bij Beter dan Rembrandt brengen we renovlies behang aan en spuitverven we dit tevens in de gewenste kleur.

Offerte aanvragen
×

Op alle ondergronden  Op alle ondergronden

Tot 3x zo snel  Tot 3x sneller

Het hele jaar door  Het hele jaar door

Een prachtig resultaat

De muren als nieuw

Een prachtig resultaat

Renovlies is de afkorting van renovatievlies. Deze behangsoort wordt vaak ingezet om oneffenheden in de muur te verbergen. Wanden zien er weer uit als nieuw. Bovendien is het erg duurzaam en blijft het jaren mooi, mits het op de juiste manier aangebracht is natuurlijk. En daar helpen we je bij Beter dan Rembrandt graag bij.

Vraag offerte aan

Behangen met renovlies

Renovlies laten behangen

Behangen met renovlies

Het renovlies behang voor en na resultaat is bijzonder. Een muur die bijvoorbeeld scheuren en oneffenheden bevat, krijgt door renovlies behang een complete metamorfose. Een gladde muur, of met een structuur, die er kersvers uitziet. Wij maken gebruik van het beste renovlies behang in de markt, voor een professioneel en strak resultaat.

Vraag offerte aan

Gespecialiseerde renovlies behanger

Voor elk pand

Gespecialiseerde renovlies behanger

Wij zorgen voor de juiste voorbereiding en afwerking van begin tot eind, zodat je zelf nergens omkijken naar hebt. Of dat nu gaat om een grote of kleine klus, of een combinatie van renovlies behang en schilderwerkzaamheden. Graag denken we met je mee om je bedrijfsruimte of woning om te toveren tot het perfecte plaatje.

Vraag offerte aan

Renovlies behang laten aanbrengen!

Professioneel en strak

Renovlies behang laten aanbrengen!

Renovlies behang zelf aanbrengen is niet altijd de makkelijkste klus, en gelukkig besteed je het bij Beter dan Rembrandt uit voor een aantrekkelijke prijs. Twijfel je nog over renovlies behang of stucen? Afhankelijk van je wand kunnen wij je gedegen advies geven. Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

Vraag offerte aan

De voordelen van verfspuiten

De voordelen van verfspuiten

Het perfecte eindresultaat: strak, dekkend en duurzaam. Dat is wat je van verfspuiten mag verwachten. Zonder dat je daar extra voor betaalt, want de prijs is vergelijkbaar met een traditionele schilderbeurt. Met verfspuiten ga je voor een egale look.

Beter, netter en langduriger resultaat
Mogelijk op alle soorten ondergronden
Tot 3 keer sneller dan rollers en kwasten
Dezelfde prijs als traditionele schilderbeurt

Industriële verfspuiter

Industriële verfspuiter Beter dan Rembrandt
Industriële verfspuiterij
Specialist in verfspuiten - Beter dan Rembrandt

Spuitwerk

Specialist in verfspuiten

Beter dan Rembrandt is dé specialist op het gebied van verfspuiten. Voor thuis, en zeker ook voor winkels en bedrijfspanden. Van wanden en plafonds tot trappen en vloeren. Waarom spuiten? Omdat spuiten tot wel drie keer sneller is dan schilderen of rollen, met een perfect eindresultaat.

Neem contact op