Beter dan Rembrandt - Industriële verfspuiter

Over ons

Beter dan Rembrandt

Jos Dibbet is het gezicht van Beter dan Rembrandt - dé industriële verfspuiter. Na jaren professioneel met verf gewerkt te hebben, besloot hij in 2017 om Beter dan Rembrandt op te richten. Sindsdien helpt hij al jaren zowel particulieren als bedrijven met het verbeteren van het interieur en exterieur middels verfspuiten, schilderen, sauzen en behangen.

Spuitwerk Schilderwerk
×

Op alle ondergronden Op alle ondergronden

Tot 3x zo snel  Tot 3x sneller

Het hele jaar door  Het hele jaar door

Industriële verfspuiterij

Oprichter Jos Dibbet

Efficiënter met verfspuiten

Jos Dibbet begon op zijn negentiende als zelfstandig ondernemer in de bouw en werkte daar onder meer als stukadoor, tegelzetter en schilder. Hij ontdekte in die periode de voordelen van verfspuiten ten opzichte van normaal schilderwerk. Namelijk de bijzonder efficiënte manier van werken en de flexibiliteit die deze techniek biedt.

Neem contact op

Verfspuiter Lunteren en omstreken Beter dan Rembrandt

Maatwerk staat voorop

Verfspuiter Lunteren en omstreken

Sinds de oprichting in 2017 heeft Beter dan Rembrandt al menig bedrijfspand en particuliere woning in Lunteren en omgeving onderhouden. We werken voornamelijk in deze regio, en komen ook graag bij u langs als u wat verder van ons af zit. Bij gaan altijd voor maatwerk, en zorgen dat we de juiste verf gebruiken voor een egaal en langdurig resultaat.

Neem contact op

test-portrait-800x900

Resultaat op maat!

Interieur en exterieur verfspuiten

We verzorgen verfspuiten in de breedste zin van het woord. Latex spuiten, damwand of gevel upgraden met vochtwerende coating, of uw dakpannen van een kersverse tint voorzien? Muren en plafond laten sauzen, of juist behang laten aanbrengen en voorzien van een opvallende nuance? Het kan allemaal, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Offerte aanvragen

test-background

Persoonlijk advies

Beter dan Rembrandt

Persoonlijk advies geven staat bij ons hoog in het vaandel. Neem contact met ons op bij vragen of maak een afspraak. We komen graag bij u langs om te kijken naar de beste oplossingen voor uw vraagstuk. Van verfspuiten tot behangen, het upgraden van uw muren of dakpannen, bij iedere klus streven we naar het beste resultaat!

Offerte aanvragen

test-background

We denken met je mee

Vraag een offerte aan

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huis, bedrijf of winkel? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee en adviseren je voor het mooiste resultaat. Met jarenlange ervaring we weten namelijk als geen ander wat daar voor nodig is.

Offerte aanvragen

De voordelen van verfspuiten

De voordelen van verfspuiten

Het perfecte eindresultaat: strak, dekkend en duurzaam. Dat is wat je van verfspuiten mag verwachten. Zonder dat je daar extra voor betaalt, want de prijs is vergelijkbaar met een traditionele schilderbeurt. Met verfspuiten ga je voor een egale look.

Beter, netter en langduriger resultaat
Mogelijk op alle soorten ondergronden
Tot 3 keer sneller dan rollers en kwasten
Dezelfde prijs als traditionele schilderbeurt

Industriële verfspuiter

Industriële verfspuiter Beter dan Rembrandt
Industriële verfspuiterij
Specialist in verfspuiten - Beter dan Rembrandt

Spuitwerk

Specialist in verfspuiten

Beter dan Rembrandt is dé specialist op het gebied van verfspuiten. Voor thuis, en zeker ook voor winkels en bedrijfspanden. Van wanden en plafonds tot trappen en vloeren. Waarom spuiten? Omdat spuiten tot wel drie keer sneller is dan schilderen of rollen, met een perfect eindresultaat.

Neem contact op