Glasvezel behang Beter dan Rembrandt

Beter dan Rembrandt

Glasvezel behang

Glasvezelbehang aanbrengen is een slimme manier om (oude) muren een luxe uitstraling te geven. Het is stootvast en verkrijgbaar in tal van patronen. Bij Beter dan Rembrandt brengen we diverse soorten glasvezelbehang aan en verfspuiten we het in de gewenste kleur.

Offerte aanvragen
×

Op alle ondergronden  Op alle ondergronden

Tot 3x zo snel  Tot 3x sneller

Het hele jaar door  Het hele jaar door

Gespecialiseerde renovlies behanger

Luxe & unieke uitstraling

De voordelen van glasvezelbehang

Glasvlezenbehang is glad of heeft structuur en is stukken steviger dan normaal behang. Naast dat het bescherming biedt, zorgt het ook voor een luxe uitstraling. Zo geef je je interieur een unieke twist. Bij Beter dan Rembrandt zorgen we ervoor dat het op de juiste manier aangebracht wordt, zodat je er jaren plezier van hebt!

Vraag offerte aan

Behangen met renovlies

Behangen met glasvezelbehang

Glasvezelbehang glad of structuur

Vaak wordt er gekozen voor glasvezelbehang met structuur. Het zorgt voor een uitermate strak resultaat. Ook glad glasvezelbehang zonder structuur is mogelijk! Dit soort behang kan goed tegen vocht, en draagt ook nog eens bij aan (gedempte) akoestiek in huis. Bij Beter dan Rembrandt doen we tevens het glasvezelbehang schilderen (spuitverven).

Vraag offerte aan

Plafond en muren laten sauzen

Voor kantoor, winkels en thuis

Glasvezelbehang aanbrengen? Beter dan Rembrandt!

Geen gedoe met zelf glasvezelbehang aanbrengen? Kies dan voor de professionele service van Beter dan Rembrandt. Wij ontzorgen je van begin tot eind, en helpen je met het maken van keuzes voor je interieur. Bijvoorbeeld als je twijfelt tussen glasvezelbehang, renovlies, pleister of schilderwerk. Dat is immers afhankelijk van je wensen en de staat van je wand.

Vraag offerte aan

Renovlies behang laten aanbrengen!

Diverse soorten glasvezelbehang

Glasvezelbehang laten aanbrengen!

Bij Beter dan Rembrandt zorgen we voor het beste glasvezelbehang in de markt en brengen we het op een juiste manier aan. Zo werken we eventuele scheuren in de muur weg, en geven we je interieur de update die het verdient. Grote of kleine klus? We werken al jarenlang voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.

Vraag offerte aan

De voordelen van verfspuiten

De voordelen van verfspuiten

Het perfecte eindresultaat: strak, dekkend en duurzaam. Dat is wat je van verfspuiten mag verwachten. Zonder dat je daar extra voor betaalt, want de prijs is vergelijkbaar met een traditionele schilderbeurt. Met verfspuiten ga je voor een egale look.

Beter, netter en langduriger resultaat
Mogelijk op alle soorten ondergronden
Tot 3 keer sneller dan rollers en kwasten
Dezelfde prijs als traditionele schilderbeurt

Industriële verfspuiter

Industriële verfspuiter Beter dan Rembrandt
Industriële verfspuiterij
Specialist in verfspuiten - Beter dan Rembrandt

Spuitwerk

Specialist in verfspuiten

Beter dan Rembrandt is dé specialist op het gebied van verfspuiten. Voor thuis, en zeker ook voor winkels en bedrijfspanden. Van wanden en plafonds tot trappen en vloeren. Waarom spuiten? Omdat spuiten tot wel drie keer sneller is dan schilderen of rollen, met een perfect eindresultaat.

Neem contact op