Pleister spuiten Beter dan Rembrandt

Beter dan Rembrandt

Pleister spuiten

Pleister laten spuiten in je woning of bedrijfspand? Dan zit je goed bij Beter dan Rembrandt. Wij kiezen voor een effectieve aanpak, waarmee je op een budgetvriendelijke manier geniet van strak pleisterwerk. Neem contact met ons op voor pleister spuiten.

Offerte aanvragen
×

Op alle ondergronden  Op alle ondergronden

Tot 3x zo snel  Tot 3x sneller

Het hele jaar door  Het hele jaar door

Een strak resultaat

Voordelige techniek

Een strak resultaat

Pleister spuiten wordt tegenwoordig vaak ingezet bij nieuwbouwhuizen en verbouwingen. Met deze kostenefficiënte techniek is het namelijk mogelijk om een dun laagje gips razendsnel aan te brengen, met als doel een gladde wand of ondergrond te krijgen. Het is stukken voordeliger dan het aanbrengen van traditioneel stucwerk en kost ook minder tijd.

Vraag offerte aan

Pleister spuiten door Beter dan Rembrandt

Professioneel resultaat

Pleister spuiten door Beter dan Rembrandt

We raden pleister vaak aan ten opzichte van stuken als de ondergrond al relatief glad is en je wat oneffenheden en scheurtjes wilt wegwerken. Je kunt hierover ook behang aanbrengen. Bij Beter dan Rembrandt verzorgen we pleisterwerk bij je thuis, alsook bij bedrijven en winkelpanden. Pleister spuiten op zowel grote als kleine oppervlaktes!

Vraag offerte aan

Spuit pleister specialist

Direct in kleur

Spuit pleister specialist

Wist je dat het zelfs mogelijk is om pleister direct in de gewenste kleur te spuiten? Ideaal, want dat scheelt ook weer een verflaag. Dat maakt de techniek nog aantrekkelijker op het gebied van tijd en budget. Ook korrels en textuur aanbrengen is mogelijk. Als spuit pleister specialist overleggen we graag de wensen voor je interieur.

Vraag offerte aan

Pleister laten spuiten door vakmensen

Egaal & mooi

Pleister laten spuiten door vakmensen

Wil je pleister spuiten op muren of plafonds? Grote of kleine ruimtes? En wil je dit in wit of liever direct in de gewenste tint? Bij Beter dan Rembrandt staan we open voor je wensen, en informeren we graag uitgebreid over de mogelijkheden. Vooraf ontvang je een vrijblijvende offerte. Benieuwd? Neem contact met ons op voor een aanvraag.

Vraag offerte aan

De voordelen van verfspuiten

De voordelen van verfspuiten

Het perfecte eindresultaat: strak, dekkend en duurzaam. Dat is wat je van verfspuiten mag verwachten. Zonder dat je daar extra voor betaalt, want de prijs is vergelijkbaar met een traditionele schilderbeurt. Met verfspuiten ga je voor een egale look.

Beter, netter en langduriger resultaat
Mogelijk op alle soorten ondergronden
Tot 3 keer sneller dan rollers en kwasten
Dezelfde prijs als traditionele schilderbeurt

Industriële verfspuiter

Industriële verfspuiter Beter dan Rembrandt
Industriële verfspuiterij
Specialist in verfspuiten - Beter dan Rembrandt

Spuitwerk

Specialist in verfspuiten

Beter dan Rembrandt is dé specialist op het gebied van verfspuiten. Voor thuis, en zeker ook voor winkels en bedrijfspanden. Van wanden en plafonds tot trappen en vloeren. Waarom spuiten? Omdat spuiten tot wel drie keer sneller is dan schilderen of rollen, met een perfect eindresultaat.

Neem contact op