Sauzen

Beter dan Rembrandt

Sauzen

Wat is sauzen? Dat is het schilderen van muren en plafonds! En daarvoor ben je bij Beter dan Rembrandt aan het juiste adres. Wij zetten in op de techniek verfspuiten, waarmee het meest egale resultaat binnen handbereik komt. Dit voor particulieren en bedrijven.

Offerte aanvragen
×

Op alle ondergronden  Op alle ondergronden

Tot 3x zo snel  Tot 3x sneller

Het hele jaar door  Het hele jaar door

Voordelen sauzen muur

Muur sauzen zonder strepen

Voordelen sauzen muur

Bij sauzen gaat het vaak om het aanbrengen van een lichte verf of zelfs een structuur. Doordat we bij Beter dan Rembrandt diverse soorten verf bieden, ook met korrel, maken we van je muren het perfecte plaatje. Precies zoals jij dat wenst! Mocht je huidige muur oneffenheden bevatten dan kunnen we optioneel vooraf pleisterwerk aanbrengen.

Vraag offerte aan

Plafond sauzen zonder strepen

Sauswerk op hoog niveau

Plafond sauzen zonder strepen

Wie zelf wel eens een plafond heeft gesausd die weet vast dat het niet de fijnste klus is. Het resultaat zit boordevol strepen en vlekken, verf drupt naar beneden, en je arm wordt er ook nog vaak lam van. Besteed het sauzen van het plafond uit om geen last te hebben van deze perikelen. Wij zorgen voor een egaal resultaat, vaak al binnen één dag.

Vraag offerte aan

Sauzen muren en plafonds voor bedrijven en thuis

Resultaat zoals je wenst!

Sauzen muren en plafonds voor bedrijven en thuis

Een gestucte muur sauzen, of de muur vooraf laten afwerken? Het kan allemaal bij Beter dan Rembrandt. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven. Voor een op en top afwerking van je huis, of van je kantoor- of winkelpand. Met oneindig veel mogelijkheden en RAL-kleuren denken we graag met je mee en adviseren we je over verf en afwerking.

Vraag offerte aan

Plafond en muren laten sauzen

Vrijblijvende offerte

Plafond en muren laten sauzen

Ben je benieuwd naar de muren of plafond sauzen prijs per m2? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Kies voor de professionaliteit van Beter dan Rembrandt, zodat je snel een mooi resultaat behaalt. Geen gedoe met kwasten en rollers, en verfspuiten van het hoogste niveau. Neem contact met ons op voor sauzen.

Vraag offerte aan

De voordelen van verfspuiten

De voordelen van verfspuiten

Het perfecte eindresultaat: strak, dekkend en duurzaam. Dat is wat je van verfspuiten mag verwachten. Zonder dat je daar extra voor betaalt, want de prijs is vergelijkbaar met een traditionele schilderbeurt. Met verfspuiten ga je voor een egale look.

Beter, netter en langduriger resultaat
Mogelijk op alle soorten ondergronden
Tot 3 keer sneller dan rollers en kwasten
Dezelfde prijs als traditionele schilderbeurt

Industriële verfspuiter

Industriële verfspuiter Beter dan Rembrandt
Industriële verfspuiterij
Specialist in verfspuiten - Beter dan Rembrandt

Spuitwerk

Specialist in verfspuiten

Beter dan Rembrandt is dé specialist op het gebied van verfspuiten. Voor thuis, en zeker ook voor winkels en bedrijfspanden. Van wanden en plafonds tot trappen en vloeren. Waarom spuiten? Omdat spuiten tot wel drie keer sneller is dan schilderen of rollen, met een perfect eindresultaat.

Neem contact op