Latex spuiten - Beter dan Rembrandt

Beter dan Rembrandt

Latex spuiten

Wil je latex laten spuiten op muren en plafond? Dan kun je terecht bij Beter dan Rembrandt. Als spuitwerk specialist denken we graag met je mee over het strak afwerken van wanden. Van thuis tot winkels en bedrijfspanden, neem contact met ons op voor latex spuiten.

Offerte aanvragen
×

Op alle ondergronden  Op alle ondergronden

Tot 3x zo snel  Tot 3x sneller

Het hele jaar door  Het hele jaar door

Voor het beste resultaat

Egaal en snel

Voor het beste resultaat

De verftechniek latex spuiten brengt meerdere voordelen met zich mee ten opzichte van rollers en kwasten. Zo brengen we de verf onder hoge druk aan voor het meest egale en geconcentreerde resultaat. In korte tijd is het mogelijk om grote oppervlaktes en kleine hoekjes te bereiken, waardoor er veel tijd bespaard kan worden.

Vraag offerte aan

Latex spuiten bij Beter dan Rembrandt

Goede voorbereiding

Latex spuiten bij Beter dan Rembrandt

De kracht van latex spuiten zit hem in een goede voorbereiding. Zo blijft het resultaat op termijn optimaal. We beginnen met afplakken, en behandelen daarna de muren en plafond met een speciale ontvetter. Eventuele scheuren of gaten maken we dicht, voor een strak resultaat. Daarna verzorgen we twee lagen verf met de latex spuit.

Vraag offerte aan

Latex spuit specialist

Voor iedereen

Latex spuit specialist

Soms wil men zelf aan de slag met latex spuiten. Eigenlijk zonde, want door het aan een spuitspecialist over te laten zit je zelf niet met de rotzooi en het ongemak. Bij Beter dan Rembrandt zorgen we voor een vlotte afhandeling van de klus, waarbij je ruimte schoon wordt opgeleverd. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.

Vraag offerte aan

Latex laten spuiten

Muren en plafonds

Latex laten spuiten!

De muren latex spuiten, of het plafond? We denken graag met je mee over de juiste spuittechniek die past bij je wensen. Bovendien zijn we transparant over de kosten van latex spuiten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijs? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met onze latex spuit zorgen we voor een strak resultaat!

Vraag offerte aan

De voordelen van verfspuiten

De voordelen van verfspuiten

Het perfecte eindresultaat: strak, dekkend en duurzaam. Dat is wat je van verfspuiten mag verwachten. Zonder dat je daar extra voor betaalt, want de prijs is vergelijkbaar met een traditionele schilderbeurt. Met verfspuiten ga je voor een egale look.

Beter, netter en langduriger resultaat
Mogelijk op alle soorten ondergronden
Tot 3 keer sneller dan rollers en kwasten
Dezelfde prijs als traditionele schilderbeurt

Industriële verfspuiter

Industriële verfspuiter Beter dan Rembrandt
Industriële verfspuiterij
Specialist in verfspuiten - Beter dan Rembrandt

Spuitwerk

Specialist in verfspuiten

Beter dan Rembrandt is dé specialist op het gebied van verfspuiten. Voor thuis, en zeker ook voor winkels en bedrijfspanden. Van wanden en plafonds tot trappen en vloeren. Waarom spuiten? Omdat spuiten tot wel drie keer sneller is dan schilderen of rollen, met een perfect eindresultaat.

Neem contact op