Dakpannen spuiten Beter dan Rembrandt

Veelgestelde vragen

×

Algemeen

Wat zijn de voordelen van verfspuiten ten opzichte van traditioneel schilderwerk?

Verfspuiten biedt een beter, netter en langduriger resultaat. Het zorgt voor een strakke, dekkende en duurzame afwerking. Daarnaast is verfspuiten tot 3 keer sneller dan schilderen met rollers en kwasten. Het beste van alles is dat de prijs vergelijkbaar is met een traditionele schilderbeurt.

Kan verfspuiten worden toegepast op alle soorten ondergronden?

Ja, verfspuiten is mogelijk op alle soorten ondergronden. Of het nu gaat om muren, plafonds, trappen, kozijnen, damwanden, gevels of dakpannen, Beter dan Rembrandt kan het allemaal spuiten. Neem contact met ons op om te bespreken wat mogelijk is voor uw specifieke project.

Wie is de oprichter van Beter dan Rembrandt en waarom is verfspuiten zijn specialiteit geworden?

Jos Dibbet is de oprichter van Beter dan Rembrandt. Op jonge leeftijd begon hij te werken als schilder en ontdekte hij de voordelen van industrieel verfspuiten in vergelijking met traditioneel schilderwerk. In 2017 richtte hij Beter dan Rembrandt op als dé industriële verfspuiter voor particulieren en bedrijven. Met verfspuiten streeft hij naar efficiëntie en flexibiliteit.

Damwand spuiten

Waar kan ik terecht voor het spuiten van mijn damwand?

Bij Beter dan Rembrandt ben je aan het juiste adres voor het spuiten van je damwand. We bieden een waterdichte, beschermende en mooie coating. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat zijn de voordelen van het laten spuiten van een damwand?

Het laten spuiten van een damwand zorgt voor een frisse uitstraling en biedt de mogelijkheid om een andere tint te kiezen. Daarnaast is het een duurzame en snelle manier om een waterdichte en corrosiebestendige coating aan te brengen. Het is ook voordeliger dan het vervangen van de wandplaten.

Hoe gaat het spuiten van een damwand in zijn werk?

Onze specialisten bij Beter dan Rembrandt beginnen met het grondig schoonmaken van de damwand voor optimale hechting van de coating. We plakken af waar nodig en gebruiken steigers indien nodig. Vervolgens spuiten we de damwand met speciale spuittechnieken, waardoor we snel grote oppervlakken kunnen behandelen met een strak resultaat.

Schilderwerk

Wat zijn de voordelen van verfspuiten ten opzichte van het gebruik van kwasten en rollers?

Verfspuiten is tot 3 keer sneller dan schilderen met kwasten en rollers. Het zorgt voor een egaler resultaat en biedt professionaliteit. Neem contact met ons op voor egaal schilderwerk.

Kunnen jullie schilderwerk binnen uitvoeren?

Ja, wij kunnen schilderwerk binnen uitvoeren voor wanden, plafonds, trappen en vloeren. Door het uitbesteden van het schilderwerk kies je voor professionaliteit en streven naar een egale afwerking.

Bieden jullie ook schilderwerk voor buiten aan?

Ja, wij bieden ook schilderwerk voor buiten aan. Afhankelijk van het materiaal passen we de juiste verf toe, waarbij je de keuze hebt uit verschillende RAL-kleuren. Het schilderwerk aan damwanden, gevels en dakpannen zorgt niet alleen voor een vernieuwde uitstraling, en biedt ook bescherming tegen weersinvloeden en slijtage.

Verrichten jullie schilderwerk zowel voor particulieren als bedrijven?

Ja, wij verrichten schilderwerk zowel voor particulieren als bedrijven, zowel binnen als buiten. We berekenen de kosten per vierkante meter en geven altijd vooraf een transparant overzicht van de kosten. Het voordeel van verfspuiten is dat het qua prijs vergelijkbaar is met traditioneel schilderwerk, en veel sneller gaat.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor schilderwerk?

Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor schilderwerk bij Beter dan Rembrandt. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je huis of bedrijfspand binnen één tot enkele dagen wordt omgetoverd tot een schilderij. Geniet van een fris interieur met een nieuw kleurtje en egaal schilderwerk.

Sauzen

Wat is sauzen en waarom zou ik het laten doen?

Sauzen is het schilderen van muren en plafonds. Bij Beter dan Rembrandt bieden we verfspuiten als techniek, waarmee we een zeer egaal resultaat kunnen bereiken. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven.

Wat zijn de voordelen van het sauzen van muren?

Bij sauzen van muren gaat het vaak om het aanbrengen van lichte verf of structuur. Beter dan Rembrandt biedt diverse soorten verf, inclusief korrel, om van je muren het perfecte plaatje te maken. Optioneel kunnen we vooraf pleisterwerk aanbrengen om oneffenheden te verhelpen.

Hoe kan ik strepen en vlekken voorkomen bij het sauzen van een plafond?

Het sauzen van een plafond kan een uitdagende klus zijn. Om strepen en vlekken te voorkomen, is het aan te raden om het sauzen uit te besteden aan professionals zoals Beter dan Rembrandt. Wij zorgen voor een egaal resultaat, vaak al binnen één dag.

Voor welke klanten biedt Beter dan Rembrandt sauzen van muren en plafonds aan?

Beter dan Rembrandt werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Of je nu je huis of kantoor- en winkelpand wilt laten afwerken, wij bieden eindeloze mogelijkheden en RAL-kleuren. We denken graag met je mee en geven advies over verf en afwerking.

Hoe kan ik een prijs per vierkante meter (m²) voor het sauzen van muren en plafonds krijgen?

Als je benieuwd bent naar de prijs per vierkante meter, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen bij Beter dan Rembrandt. Kies voor onze professionaliteit en bereik snel een mooi resultaat zonder gedoe met kwasten en rollers. Neem contact met ons op voor meer informatie over sauzen.

Behangen

Waarom zou ik mijn muren laten behangen?

Als je muren er oud en verweerd uitzien, last hebben van scheurtjes en afbrokkelingen, is het een goed idee om ze te laten behangen. Een specialist zoals Beter dan Rembrandt kan zorgen voor een strak en professioneel resultaat. We bieden verschillende mogelijkheden voor een mooie metamorfose van de muren.

Wat kan ik verwachten bij het laten aanbrengen van behang door Beter dan Rembrandt?

Als specialist in behang en schilderwerk nemen we het hele proces voor onze rekening. We bereiden de muren voor, brengen het behang netjes aan en werken de wanden af. Indien gewenst kunnen we het behang na het aanbrengen spuiten in de gewenste RAL-kleur. Behang met structuur geeft een uniek reliëf.

Over ons

Wat maakt Beter dan Rembrandt dé specialist op het gebied van verfspuiten?

Beter dan Rembrandt is gespecialiseerd in verfspuiten voor zowel particuliere woningen als winkels en bedrijfspanden. We kunnen verschillende oppervlakken zoals wanden, plafonds, trappen en vloeren spuiten. Verfspuiten is tot wel drie keer sneller dan schilderen of rollen, met een perfect eindresultaat.

Wie is het gezicht achter Beter dan Rembrandt?

Jos Dibbet is het gezicht van Beter dan Rembrandt. Na jaren professioneel met verf te hebben gewerkt, heeft hij in 2017 Beter dan Rembrandt opgericht. Hij helpt zowel particulieren als bedrijven met het verbeteren van interieur en exterieur door middel van verfspuiten, schilderen, sauzen en behangen.

Waarom is verfspuiten efficiënter dan normaal schilderwerk?

Verfspuiten biedt een bijzonder efficiënte manier van werken en meer flexibiliteit dan normaal schilderwerk. Jos Dibbet, oprichter van Beter dan Rembrandt, ontdekte deze voordelen tijdens zijn werkervaring in de bouwsector. Verfspuiten is tot wel drie keer sneller dan schilderen of rollen, waardoor projecten sneller kunnen worden voltooid.

In welke regio is Beter dan Rembrandt actief?

Beter dan Rembrandt heeft sinds de oprichting in 2017 veel bedrijfspanden en particuliere woningen in Lunteren en omgeving onderhouden. Hoewel de focus op deze regio ligt, komen we ook graag langs als u wat verder weg bent. We streven altijd naar maatwerk en gebruiken de juiste verf voor een egaal en langdurig resultaat.

Welke diensten biedt Beter dan Rembrandt naast verfspuiten?

Beter dan Rembrandt biedt een breed scala aan diensten, waaronder latex spuiten, het upgraden van damwanden en gevels met vochtwerende coating, het verven van dakpannen, sauzen van muren en plafonds, en het aanbrengen van behang met opvallende nuances. We streven naar het beste resultaat bij elke klus en adviseren u graag persoonlijk.

Hoe kan ik contact opnemen met Beter dan Rembrandt?

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. We komen graag bij u langs om de beste oplossingen voor uw vraagstuk te bespreken. Of het nu gaat om verfspuiten, behangen, het upgraden van muren of dakpannen, we streven altijd naar het beste resultaat!

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden over Beter dan Rembrandt?

Neem contact op

De voordelen van verfspuiten

De voordelen van verfspuiten

Het perfecte eindresultaat: strak, dekkend en duurzaam. Dat is wat je van verfspuiten mag verwachten. Zonder dat je daar extra voor betaalt, want de prijs is vergelijkbaar met een traditionele schilderbeurt. Met verfspuiten ga je voor een egale look.

Beter, netter en langduriger resultaat
Mogelijk op alle soorten ondergronden
Tot 3 keer sneller dan rollers en kwasten
Dezelfde prijs als traditionele schilderbeurt

Industriële verfspuiter

Industriële verfspuiter Beter dan Rembrandt
Industriële verfspuiterij
Specialist in verfspuiten - Beter dan Rembrandt

Spuitwerk

Specialist in verfspuiten

Beter dan Rembrandt is dé specialist op het gebied van verfspuiten. Voor thuis, en zeker ook voor winkels en bedrijfspanden. Van wanden en plafonds tot trappen en vloeren. Waarom spuiten? Omdat spuiten tot wel drie keer sneller is dan schilderen of rollen, met een perfect eindresultaat.

Neem contact op