Plafond spuiten - Beter dan Rembrandt

Beter dan Rembrandt

Plafond spuiten

Kan je plafond wel een upgrade gebruiken? Een nieuwe lik verf doet wonderen! En bij Beter dan Rembrandt ben je aan het juiste adres. Wij zorgen voor een egale teint die dekkend is en langdurig mooi blijft. Dit voor bedrijven en particulieren.

Offerte aanvragen
×

Op alle ondergronden  Op alle ondergronden

Tot 3x zo snel  Tot 3x sneller

Het hele jaar door  Het hele jaar door

Snel en gelijkmatig

Resultaat op hoog niveau

Snel en gelijkmatig

Als je zelf wel eens een plafond hebt geverfd dan weet je dat dat niet de makkelijkste klus is. Voor je het weet drupt de verf naar beneden, is het resultaat niet egaal en heb je ook nog eens een lamme arm. Laat je plafond spuiten door Beter dan Rembrandt om deze perikelen te voorkomen. Wij zorgen voor een snel en gelijkmatig resultaat op hoog niveau

Vraag offerte aan

Spuiten plafond? Beter dan Rembrandt!

Egale verdeling van verf

Spuiten plafond? Beter dan Rembrandt!

Je plafond spuiten of rollen? Iets dat men zich geregeld afvraagt. Het grote voordeel van spuiten is dat de verf altijd gelijkmatig verdeeld wordt. Bovendien gaat het ook een stuk sneller dan met de roller aan de slag gaan. Bij Beter dan Rembrandt zorgen we voor de juiste voorbereiding, zodat je binnen één dag vaak al geniet van een gespoten plafond.

Vraag offerte aan

Het plafond witten

Alle ondergronden

Het plafond witten

We zijn gespecialiseerd in het spuiten van plafonds op tal van materialen. Zo kiezen we de geschikte verfsoort uit die past bij je ruimte. En uiteraard kies je ook uit allerlei RAL-kleuren. Van het populaire RAL 9010 zuiver wit tot donkere of crème tinten, dat kan allemaal. Indien gewenst adviseren we je op het gebied van kleurgebruik dat past bij je interieur.

Vraag offerte aan

Plafond laten spuiten

Winkels, kantoren en thuis

Plafond laten spuiten

Tijd om je plafond een update te geven? Zowel voor plafond spuiten als het spuiten van muren, kozijnen en trappen zit je goed bij Beter dan Rembrandt. Wij behandelen je ruimte als kunstwerk, en werken zowel in bedrijfsruimtes als bij je thuis. Benieuwd naar de plafond spuiten prijs of heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vraag offerte aan

De voordelen van verfspuiten

De voordelen van verfspuiten

Het perfecte eindresultaat: strak, dekkend en duurzaam. Dat is wat je van verfspuiten mag verwachten. Zonder dat je daar extra voor betaalt, want de prijs is vergelijkbaar met een traditionele schilderbeurt. Met verfspuiten ga je voor een egale look.

Beter, netter en langduriger resultaat
Mogelijk op alle soorten ondergronden
Tot 3 keer sneller dan rollers en kwasten
Dezelfde prijs als traditionele schilderbeurt

Industriële verfspuiter

Industriële verfspuiter Beter dan Rembrandt
Industriële verfspuiterij
Specialist in verfspuiten - Beter dan Rembrandt

Spuitwerk

Specialist in verfspuiten

Beter dan Rembrandt is dé specialist op het gebied van verfspuiten. Voor thuis, en zeker ook voor winkels en bedrijfspanden. Van wanden en plafonds tot trappen en vloeren. Waarom spuiten? Omdat spuiten tot wel drie keer sneller is dan schilderen of rollen, met een perfect eindresultaat.

Neem contact op