Trap spuiten door verfspuiter

Beter dan Rembrandt

Trap spuiten

Kan je trap wel een nieuwe laag verf gebruiken? Bijvoorbeeld omdat die er niet meer fris uitziet, of omdat je toe bent aan een ander kleurtje? Bij Beter dan Rembrandt zijn we zowel particulieren als bedrijven van dienst. Neem contact met ons op voor trap spuiten.

Offerte aanvragen
×

Op alle ondergronden  Op alle ondergronden

Tot 3x zo snel  Tot 3x sneller

Het hele jaar door  Het hele jaar door

Voordelen trap spuiten Beter dan Rembrandt

Laat het vaart lopen

Voordelen trap spuiten

De trap spuiten is geen werk dat je doet aan de lopende band. Als je het ooit gedaan hebt dan weet je vast dat het een precisieklusje is dat veel concentratie en tijd vereist. Om over de voorbereiding nog niet te spreken. Bij Beter dan Rembrandt ontzorgen we je graag volledig. Je trap laten spuiten wordt bij ons binnen een mum van tijd voor je geregeld!

Vraag offerte aan

Trappen spuiten

Professioneel resultaat

Trappen spuiten? Beter dan Rembrandt!

Wanneer je kiest voor trappen spuiten bij Beter dan Rembrandt dan mag je het meest egale resultaat verwachten. Bovendien maken we gebruik van de beste verf in de markt, zodat het spuitwerk goed blijft zitten. Je trap krijgt immers wel wat te voorduren door de jaren heen, en we vinden het belangrijk dat die er op termijn ook nog uitziet als nieuw.

Vraag offerte aan

Houten of aluminium trap spuiten Beter dan Rembrandt

Op ieder soort materiaal

Houten of aluminium trap spuiten

We werken met diverse soorten spuitverf, die goed hecht op het materiaal in kwestie. Gaat het bijvoorbeeld om een houten trap? Of heb je een bedrijfspand met meerdere aluminium trappen die je in de huisstijlkleur wil laten spuiten? Het kan allemaal. Geen enkele trap is voor ons te moeilijk om te beklimmen! Trap spuiten op niveau noemen we dat!

Vraag offerte aan

Trap laten spuiten!

Voor alle panden

Trap laten spuiten!

Bij Beter dan Rembrandt zijn we je graag van dienst bij trappen spuiten in kantoorruimtes, winkels, bedrijfspanden en ook thuis. Hoge en lage trappen, grote en kleine klussen, neem gerust contact met ons op als je benieuwd bent naar een vrijblijvende offerte, of als je vragen hebt over het spuiten van je trap.

Vraag offerte aan

De voordelen van verfspuiten

De voordelen van verfspuiten

Het perfecte eindresultaat: strak, dekkend en duurzaam. Dat is wat je van verfspuiten mag verwachten. Zonder dat je daar extra voor betaalt, want de prijs is vergelijkbaar met een traditionele schilderbeurt. Met verfspuiten ga je voor een egale look.

Beter, netter en langduriger resultaat
Mogelijk op alle soorten ondergronden
Tot 3 keer sneller dan rollers en kwasten
Dezelfde prijs als traditionele schilderbeurt

Industriële verfspuiter

Industriële verfspuiter Beter dan Rembrandt
Industriële verfspuiterij
Specialist in verfspuiten - Beter dan Rembrandt

Spuitwerk

Specialist in verfspuiten

Beter dan Rembrandt is dé specialist op het gebied van verfspuiten. Voor thuis, en zeker ook voor winkels en bedrijfspanden. Van wanden en plafonds tot trappen en vloeren. Waarom spuiten? Omdat spuiten tot wel drie keer sneller is dan schilderen of rollen, met een perfect eindresultaat.

Neem contact op