Damwand spuiten door Beter dan Rembrandt

Beter dan Rembrandt

Damwand spuiten

Zoek je een goede partner voor het spuiten van je damwand? Dan ben je bij Beter dan Rembrandt aan het juiste adres. Als industriële verfspuiter zorgen we voor een waterdichte, beschermende en mooie coating. Neem contact met ons op en laat je damwand spuiten.

Offerte aanvragen
×

Op alle ondergronden  Op alle ondergronden

Tot 3x zo snel  Tot 3x sneller

Het hele jaar door  Het hele jaar door

De damwand laten spuiten

Beschermende coating

De damwand laten spuiten

Door de damwand van je bedrijf te laten spuiten zorg je ten eerste voor een fris jasje. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een andere tint. Bovendien is het een duurzame en snelle manier van coating aanbrengen, die ook nog eens waterdicht en corrosie werend is. Damwand spuiten is bovendien voordeliger dan het aanschaffen van nieuwe wandplaten.

Vraag offerte aan

Damwand spuiten door onze specialisten

Professioneel resultaat

Door onze specialisten

Bij Beter dan Rembrandt starten we met het grondig schoonmaken van de damwand, zodat de coating optimaal hecht. We plakken af waar nodig en zetten een steiger op. Daarna gaan we aan de slag met het spuiten van de damwand. Middels speciale spuittechnieken zijn we in staat om razendsnel grote oppervlakten te spuiten met een strak resultaat.

Vraag offerte aan

Stalen damwand spuiten

Nieuwe beschermlaag

Stalen damwand spuiten

Stalen damwanden kunnen op den duur verweren, een natuurlijk proces. Dit kan leiden tot gebroken spuitwerk, verroest metaal en zelfs gaten in de wand. Onderhoud en controle zijn belangrijk om de damwand in optimale staat te houden. De stalen damwand laten spuiten kan op zijn tijd geen kwaad. Het ziet er mooi uit en zorgt voor een nieuwe beschermlaag.

Vraag offerte aan

Damwand laten spuiten

Transparantie & service

Damwand laten spuiten!

Wil je de damwand van je pand laten spuiten? Bij Beter dan Rembrandt zijn we graag vooraf transparant over de kosten, die berekend worden per vierkante meter. Je ontvangt van ons een overzichtelijke offerte alvorens we aan de slag gaan. Heb je vragen of wil je meer weten over de spuit mogelijkheden voor je pand? Neem dan contact met ons op.

Vraag offerte aan

De voordelen van verfspuiten

De voordelen van verfspuiten

Het perfecte eindresultaat: strak, dekkend en duurzaam. Dat is wat je van verfspuiten mag verwachten. Zonder dat je daar extra voor betaalt, want de prijs is vergelijkbaar met een traditionele schilderbeurt. Met verfspuiten ga je voor een egale look.

Beter, netter en langduriger resultaat
Mogelijk op alle soorten ondergronden
Tot 3 keer sneller dan rollers en kwasten
Dezelfde prijs als traditionele schilderbeurt

Industriële verfspuiter

Industriële verfspuiter Beter dan Rembrandt
Industriële verfspuiterij
Specialist in verfspuiten - Beter dan Rembrandt

Spuitwerk

Specialist in verfspuiten

Beter dan Rembrandt is dé specialist op het gebied van verfspuiten. Voor thuis, en zeker ook voor winkels en bedrijfspanden. Van wanden en plafonds tot trappen en vloeren. Waarom spuiten? Omdat spuiten tot wel drie keer sneller is dan schilderen of rollen, met een perfect eindresultaat.

Neem contact op