Schilderwerk

Beter dan Rembrandt

Schilderwerk

Zoek je een partner voor schilderwerk? Voor zowel grote als kleine schilder werkzaamheden ben je bij Beter dan Rembrandt aan het juiste adres. Wij zetten in op verfspuiten, wat tot 3 keer sneller is dan kwasten en rollers gebruiken. Egaal schilderwerk? Neem contact op!

Offerte aanvragen
×

Op alle ondergronden  Op alle ondergronden

Tot 3x zo snel  Tot 3x sneller

Het hele jaar door  Het hele jaar door

Schilderwerk binnen

Strakke uitstraling

Schilderwerk binnen

Kunnen wanden, plafonds, trappen of vloeren wel een nieuwe coating gebruiken? Wie zelf wel eens met roller en kwast aan de slag is gegaan, weet dat zelf schilderwerk uitvoeren een flinke klus is. Van de juiste voorbereiding tot afwerking, en het streven naar een egaal resultaat, door dit uit te besteden kies je voor professionaliteit en zit je er zelf niet mee.

Vraag offerte aan

Schilderwerk buiten

Gevels en damwanden

(Onderhoud) schilderwerk buiten

Ook voor buiten schilderwerk zit je goed bij ons. Afhankelijk van het materiaal passen we de juiste verf toe, waarbij je iedere RAL-kleur kunt kiezen. Schilderwerk aan damwanden, gevel en dakpannen zorgt niet alleen voor een als-nieuw uitstraling, en biedt ook bescherming tegen weersinvloeden en slijtage. Coating houdt vocht buiten de deur en voorkomt aanslag.

Vraag offerte aan

Particuliere en zakelijke schilderwerken

Schilderwerk per m2

Particuliere en zakelijke schilderwerken

We verrichten zowel voor thuis als voor bedrijven schilderwerk voor binnen en buiten. We berekenen de kosten van schilderwerk per vierkante meter en geven je vooraf altijd een transparant overzicht van de kosten. Het voordeel van schilderwerken door spuiten is dat het qua prijs vergelijkbaar is met traditioneel schilderwerk, en het stukken sneller gaat.

Vraag offerte aan

Offerte schilderwerk aanvragen

Egaal en snel resultaat

Offerte schilderwerk aanvragen? Beter dan Rembrandt!

Met spuit schilderwerk kunnen we in één tot enkele dagen je huis of bedrijfspand al omtoveren tot een schilderij. Zo geniet je van een kersvers interieur in een fris jasje. Een nieuw kleurtje en egaal schilderwerk doet immers wonderen! Vraag vrijblijvend je schilderwerk offerte aan bij Beter dan Rembrandt, of neem contact met ons op bij vragen.

Vraag offerte aan

De voordelen van verfspuiten

De voordelen van verfspuiten

Het perfecte eindresultaat: strak, dekkend en duurzaam. Dat is wat je van verfspuiten mag verwachten. Zonder dat je daar extra voor betaalt, want de prijs is vergelijkbaar met een traditionele schilderbeurt. Met verfspuiten ga je voor een egale look.

Beter, netter en langduriger resultaat
Mogelijk op alle soorten ondergronden
Tot 3 keer sneller dan rollers en kwasten
Dezelfde prijs als traditionele schilderbeurt

Industriële verfspuiter

Industriële verfspuiter Beter dan Rembrandt
Industriële verfspuiterij
Specialist in verfspuiten - Beter dan Rembrandt

Spuitwerk

Specialist in verfspuiten

Beter dan Rembrandt is dé specialist op het gebied van verfspuiten. Voor thuis, en zeker ook voor winkels en bedrijfspanden. Van wanden en plafonds tot trappen en vloeren. Waarom spuiten? Omdat spuiten tot wel drie keer sneller is dan schilderen of rollen, met een perfect eindresultaat.

Neem contact op